miércoles, 12 de marzo de 2008

La importància de la comunicació


Comuniquem-nos!! A vegades costa menys dir les coses i aclarir situacions, perquè sinó d'una petita frase, un comentari, un petit mal entès, es pot fer una gran pilota.

Avui estic satisfeta. De no haver-se donat aquesta comunicació, no m’hauria pogut explicar. No l’hauria fet per no ser conscient de que el comunicador i el receptor no estaven en la mateixa línia del missatge.

Espero poder tenir sempre l’ oportunitat de poder explicar les meves paraules i els meus actes.

Gràcies per donar-me l'oportunitat.

2 comentarios:

  1. Esme! això és pel cicle i el mal entés que vam tenir?. Escolta, jo a les reunions puc dir moltes coses i sovint errònies però crec que són el lloc per discutir-les i aclarir-les i si es pot arribar a acords millor que no anar dient les coses pels passadissos i pels patis que es poden anar tergiversant les informacions o prendre decisions que no són comunes.
    Esme, puc ser molt beligerant (o estúpida o exigent) a les reunions però quan aquestes s'acaben ja està. Continuem tant amigues o tant companyes com abans.
    Sé que el to que faig servir de vegades no és el més correcte. Perdona'm si t'he molestat.

    ResponderEliminar
  2. No sabia si fer aquesta entrada però la vaig fer perque de veritat estava contenta d'haver pogut explicar el meu comentari del dinar.

    No ho interpretis com mloestia ni molt menys. No estic molesta.
    En quant al cicle, estic d'acord que és el lloc de dir les coses, és més crec que algun cicle no hauria de tenir hora de termini per poder aclarir i discutir temes que tenim sobre la taula.

    No t'he de perdonar de res. estic satisfeta.

    ResponderEliminar

Gràcies per comentar.