domingo, 9 de diciembre de 2007

PRESENTACIÓ EN SOCIETAT















Vet aquí una vegada un noi que en apariència pot semblar "pasota" però què és un sensiblero, va passar per un parc, al costat de la feina, i li va cridar l'atenció una capsa de sabates, la va mirar. I... amb que es va trobar?. Doncs amb 3 gatets d'una setmana aproximadament. Dos estaven mort però va sentir un fluixet meuuu!. El noi va mirar amb atenció i va veure que el 3r gatet era viu.
Què havia de fer el noi que semblava "pasota però que és sensiblero?
El va portar a casa i després d'uns dies de felicitat va arribar dissabte es va posar fatal, a punt de morir.
Van tenir disgustos, angoixes, goteros, glucosa però sembla que tot esta tornant a la normalitat. I alla estan tan feliços: el noi, la noia i l'ELVIS.

2 comentarios:

  1. FELICITATS ELVIS!!!!!

    Has tingut molta sort d'anar a topar amb un "pasota" com l'Adrià. Si no fos pasota estaria preocupat pels mobles, cortines i sofà de casa i no t'hauria agafat.
    No es penedirà l'Adrià ni la seva companya ni la "iaia" de tenir-te a casa. Els gats de carrer sou molt agraïts. Jo n'he recollit 3 i no us canviaria per un persa ni un siamés ni cap d'aquests de pedigrí.
    Que siguis feliç.

    (Una idiota que l'escriu cartes als gats).

    ResponderEliminar
  2. Gràcies de part d'una imbècil que porta el gat a coll a dinar a casa d'uns amics, paga la veterinària i escriu un començament de conte dedicat a l'ELVIS.

    ResponderEliminar

Gràcies per comentar.