martes, 4 de diciembre de 2007

POSITIVIDAD de pensament



Posar primer les pedres grosses.


Genciana contra el desaliento.







Bástale a cada día su propio afan
¿por qué te preocupas por tantas cosas?
¿por qué llevas el peso de un ayer que lamentas, si ya no está en tus manos?
¿por qué te preocupas por un futuro que quizás no ha llegado?
el ayer pasó...
el mañana no ha llegado...
llena bien el hoy que tienes en tus manos.
¡¡aprovéchalo!!
¡¡llénalo!!
piensa que hoy es tu último día para vencer, para reparar y para amar.
Anónimo

2 comentarios:

  1. Hi ha gent que és de positivitat de pensaments per naturalesa. Jo no. Tot i que he "Progressat Adequadament" en el tema, em requereix un treball d'el·laboració i un esforç.
    És molt maco l'escrit. Veus com tu també en saps de lletres?.
    En aquests moments no estic preocupada ni pel passat ni pel futur. M'ocupo del present i de portar-lo el millor possible.
    Estic intentant "reparar" la relació amb el grup-classe. Per inseguretat meva m'he sortit de la meva manera de fer pensant que el que fan altres és millor- o si més no el que dóna millors resultats- i no estic satisfeta. Aquest trimestre en un extrem, el que ve a l'altre i, potser, al tercer trobi l'equilibri. I l'any que bé torno a parvulari a fer abraçades, petons i massatges als nens!!!

    ResponderEliminar
  2. Veig que aquest curs no aporta les espectetives que havies posat en la teva motxilla.
    Quan encetes una tasca diferent, crec que molta gent anem d'un extrem a l'altre fins trobar el lloc i la manera de fer què més satisfaccions ens dona tant a nosaltres com als altres, siguin nens, companys...
    Hi ha moments que penses que els teus esforços per fer les coses bé no donen fruits i que estas en el camí equivocat però és difícil trobar trobar la línia, no la més recta sino la més adient.
    A mi sempre m'ha agradat petonejar els nens, fins i tot ara ho faig amb els xinesos i això que ells son més distants i no tenen aquesta cultura de mostrar els afectes d'aquesta manera. en principi es queden sorpresos però després ho demanen.
    Els nens de 1r son petits i segur que aprenen millor amb petons que amb càstics i això no vol dir que no es tingui d'evidenciar males conductes o actituds.
    De tota manera és admirable la persona que és planteja el seu treball i intenta canviar o buscar noves maneres, encara que no donin els resultats previstos. Hi ha molta gent, més de la que ens pensem que no es planteja res.

    I rectificar, diuen que és de savis.

    Les vegades que he estat a la teva classe no m'ha donat la sensació de que tinguis mala relació amb el grup.

    ResponderEliminar

Gràcies per comentar.