miércoles, 12 de diciembre de 2007

PER QUE NO T'ANYORIS DE LA TERRASSA
























Per que vegis que encara que no hi siguis no fem merdé a la classe, ni ball, ni juergas. Te la cuidem.

Com tens les plantes!!!!!
La col-i-flor és una monada.

Cuida't molt.

2 comentarios:

  1. Esme, ets encantadora. Com podràs comprovar no m'enyoro de la terrassa perquè no surto. No sabia que estava creixent la coliflor, ni que la maduixera tenia una flor, ni havia vist els cucs. (Quin desastre). Si m'anyoro d'algú és de tu i de la vostra companyia (si he de ser sincera no de tothom). No em mereixo aquests detalls!!.
    Veus? jo tampoc no he estat a l'alçada de les expectatives que el cicle tenia de mi: ni blog, ni hort, ni sortir de compres... Així que no et preocupis quan no em vegis satisfeta: és My Way.
    Com ha anat el dinar? en una foto m'ha semblat veure cares molt sèries. I el cicle?
    Diuen que "no hay mal que por bien no venga" i que "Dios aprieta pero no ahoga", així que, malgrat la incomoditat de no poder parlar, em venen de perles aquests dies per fer els informes amb més tranquil·litat. I per sanar el meu sentiment de culpabilitat per estar de baixa, aprofitaré per anar acabant el que falta de la programació de llengua.
    Gràcies de nou per aquesta entrada.
    Ara mateix et faria un "achuchón"!!.

    ResponderEliminar
  2. Axuxon rebut i retornat.
    De no estar a l'alçada de les espectatives res. I l'hort, cada u te les seves prioritats i aquesta no esta al currículum. I... al proper trimestre que hauras agafat molta energia, anirem de compras, miraras les floretes i el blog és igual mentres entris en el teu i en el meu.
    Com pots veure "no sóc egoista"
    No t'hi capfiquis amb les programacions.
    Les cares series.. no, l'Eva estava tocadeta, al seu pare li han detectat, penso, que cancer de pell però sembla que no és massa preocupant, encara que aquestes coses mai se sap. S'acabava d'enterar.
    El cicle normal hem parlat si l'últim dia de trimestre ha d'estar tothom a l'escola, el cicle ha decidit que si, ara cal consensuar-lo amb la resta de cicles per fer tothom el mateix, si sabem alguna cosa aban de que vinguis ja t'ho dire.
    Cuida't molt t'estimo.

    ResponderEliminar

Gràcies per comentar.