martes, 11 de diciembre de 2007

AMARAL

Una mañana de delirio salvaje desperté
con la fiebre del ave migratoria,
noté mi frente arder
dejé mi casa, dejé una vida amable
he visto cosas que no he contado a nadie
he visto el amor más grande, el que te da una madre
y vi el dolor más fuerte, la cara de la muerte el centro de mis ojos ......
yo nací en una tierra quemada,
fui una niña de triste mirada ....

2 comentarios:

  1. A partir de les 7 m'he trobat fatal. Amb una tos seca de gos que no parava i mal de cap. M'he pres un bisolgrip i m'he adormit fins fa una estona que m'han despertat per dir-me bona nit.
    Mira't el correu que he fet els deures per demà!!!
    M'encanta la foto que has posat amb la cançó d'Amaral que també t'agradi i que t'identifiques amb lletres seves. Molt, molt encertada aquesta que has posat. Es podria titular "Esmeralda". Ës sorprenent com cançons que escriu gent que no ens coneix diguin coses amb les que ens sentim tant reflexats. No t'ho sembla?.

    El vídeo de Tai-xi molt bé. M'ha fet recordar vells temps. No entenc que vols dir amb "buscant referent". Si és per practicar-ho tú està molt bé. Quan el Xavi i jo feiem tai-xi ens filmàvem per veuren's després i corregir els moviments.
    Fins... demà?

    ResponderEliminar
  2. Si que és curios el fet de trobar cançons identificadores. Deu de ser que no som bichos raros o que hi ha molts.

    Buscant el referent, no vol dir altre cosa que: estic buscan un video en el que facin el tai-xi el més semblant possible al que jo faig. És dificil, en molts comencen el moviment igual però despés canvia. El que faig és tai-xi zen de 80 moviments, portat a barcelona als anys 50 el Peter Yan, un sacerdot cristià-taoista que encara fa misa a la Catedral i que als anys 50 va obrir el Restaurant "Gran Dragon" per ajudar als estudiants xinesos de Barcelona.

    ResponderEliminar

Gràcies per comentar.