lunes, 12 de noviembre de 2007

Ser o no ser feliz: tu decides.


Técnica de visualización para la superación personal
Marilyn King, campeona olímpica de pentatlón, es una de las pruebas de que el poder de la visualización existe.
Llevaba entrenando a fondo durante tres años y medio y aun le quedaba uno para los Juegos Olímpicos. Justo entonces cuando solo faltaban ocho meses para las pruebas clasificatorias y cuando debía estar preparándose para rendir al máximo, sufrió un accidente de coche que la tuvo inmovilizada durante seis meses.
Al no poder entrenar, practicó sus ejercicios diarios mentalmente. Entrenó día tras día mediante la visualización.
Cuando asistió a la primera sesión de entrenamiento su entrenador se quedó atónito. Se encontraba en una forma física tan buena que volvió a alcanzar su mejor marca tan solo a las cuatro semanas de haber salido del hospital. Su mente había entrenado y puesto literalmente su cuerpo a punto.
No solo triunfó en las pruebas clasificatorias sino en las propias Olimpiadas.
En la actualidad, Marilyn King entrena a niños en situación de riesgo para ayudarles a desarrollar al máximo su potencial.
(M.A.S.T.E.R. de Aprendizaje. Colin Rose)

8 comentarios:

  1. En alguns moments difícils de la meva vida he tingut la sort de topar amb persones amb energia molt positiva que me l'han trasmés i m'han ajudat molt. Saps allò que diuen de "veure la llum?", com la del centre d'aquest mandala. És una experiència preciosa.
    Jo estic segura que vaig aprovar les oposicions a la primera perquè vaig tenir gent al meu voltant que em transmetia molta energía.

    ResponderEliminar
  2. Anna, quan vaig aprobar les opos feia aquest tipus de relaxament, visualització o com vulguis dir-li, vaig somiar que em sortia el tema 23 i... em va sortir el tema 23. Vaig aprobar.

    ResponderEliminar
  3. d'aquestes coses no es pot parlar amb gaire gent perquè pensen molt fàcilment que estàs com un llum.

    Estic contenta de poder compartir-les amb algú.

    ResponderEliminar
  4. Doncs jo en aquest sentit estic com un llum: herbes, pedres, mandales, visualitzacions, chakras. No fem mal a ningu.
    I això es trasmet, aquesta mandala me la va regalar el meu fill, és del 3r.chakra, el de la garganta, segons ell és que em va bé. Ell va fer el segon nivell de obertura de chakras i fa unes imposicions de mans que et deixen nova.
    Creus que això ho puc explicar a algú? Un noi de 22 anys?

    ResponderEliminar
  5. I jo, una mica més grandeta estava per la filosofia i la medecina tradicional xinesa: Tai-txi, Qi Gong i acupuntura. Ho vaig deixar tot per un embaràs. Ara no em penedeixo d'haver-lo deixat, però m'agradaria trobar moments per fer-ho.

    ResponderEliminar
  6. Una de les cunyades es va treure el títol de Shiatsu, jo de tant entant em faig alguna sessió de Reiki i a casa no falten llibres de digitopuntura i de totes aquestes técniques.
    Quan l'Ona sigui més grandeta o tu ho creguis oportu, segur que ho podras fer.

    ResponderEliminar
  7. Mira que llenço les coses amb facilitat, però tot el material que tinc d'acupuntura (inclús agulles caducades) el tinc guardat.

    ResponderEliminar
  8. En contra del que diu el Feng-Shui, hi ha coses que encara que en un any no les facis servir, costa molt de llençar-les. Jo no les llençaria tampoc.

    ResponderEliminar

Gràcies per comentar.