domingo, 21 de octubre de 2007

SADAO WATANABE "JAZZ"

2 comentarios:

  1. Hola Esme, avui m'he sentit fatal perquè et veig per l'escola i no tinc temps ni de saludar-te. Fa un parell de setmanes que em falta temps per a tot i per a tothom. Hi ha qui quan s'estressa li baixen les defenses i cau malat. A mi, per sort o per desgràcia no em passa això; jo em poso de mal humor per no arribar a tot/tothom que vull i com no tinc "motius" per agafar-me la baixa i descansar prefereixo aïllar-me per no contagiar el mal humor al meu voltant.
    Per fi ja he mig-sol·lucionat els problemes amb l'ordinador i puc fer una mica de blog teràpia mentres es fa el sopar i l'Ona es dutxa. Encara em falta configurar el correu per rebre i enviar missatges perquè hi ha alguna cosa que no dec haver fet bé i no em funciona.
    Bé, després de compartir aquesta reflexió amb tu, espero tornar demà a l'escola menys estressada i de més bon humor. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  2. Per mi no et preocupis t'entenc, jo també vaig de cul entre l'Aula, que cada vegada hi ha més nens, i les coordinacions estic atabalada, no és que portin molta feina però fas coses que no es veuen però que necessites temps per fer-les i hi ha coses que se m'escapen. Aquest matí li hauria d'haver dit a la substituta de l'Eva que fes els seus patis i no li he dit, ella ha anat al de sorra, ja està solucionat.Els teus racons també la Mª Carmen ja ho sap.
    Així que tranquil.la que ja ens recolocarem a poc a poc. Demà dinaré amb vosaltres, aquests dies he estat liada amb el PLA D'ACOLLIDA i no he tingut temps ni de preparar-me dinar .
    Annita anima't.
    Besicos.

    ResponderEliminar

Gràcies per comentar.