miércoles, 4 de julio de 2007

PINTORAS : GEORGIA O'KEEFFE













Un altre pintora admirada. Georgia O'Keeffe,
extraordinària tractant el tema de les flors,
donat un caire sensual. Les linies pures i suaus.
Una delicia de pintura.

2 comentarios:

  1. No entenc de pintura, només puc dir si m'agrada o no m'agrada el que veig, amb alguns quadres em puc sentir identificada pel que transmeten. Són molt macos aquests d'aquestes pintores, però si em posessis algun del teus entre mig sense jo saber-ho, no sabría dir la diferència. De vegades penso que alguns artistes -famosos- ens prenen el pèl i riuen de nosaltres per les interpretacions i valors que donem als seus quadres.
    M'agraden els teus perquè no són "productius"

    ResponderEliminar
  2. jo tampoc entenc de pintura i també em guio per si m'agraden o no. crec que hi ha diferents tipus d'artistes. Hi ha els complerts, que per mi son aquells que en un principi han demostrat que dominen totes les parts que poden configurar una obra. Saben dibuixar molt bé, dominen la perspectiva, ombres, saben treballar el color i la composició i alfinal es poden permetre el luxe de fer pintura abstracta o dígali com vulguis.Hi ha altrs que només dominen una tècnica i la saben aprofitar. Altres son uns fantasmes que volen anar d'artistes.
    A mi sempre m'agradad molt la pintura i és realment una gran "asignatura pendiente" però no se dibuixar no se de perspectiva ... ho faig perque em sento bé fent-lo se que no son bons ni tenen cap valor però per mi tenen importància i m'agrada compartir-los amb tu. Ets la única persona, tret del fill i la mare, que els veu.

    ResponderEliminar

Gràcies per comentar.