sábado, 21 de abril de 2007

LLIRIS I MORIAS




6 comentarios:

  1. Hola Esme, sorpresa de trobar-me aquí? Ves per on m'ha cridat l'atenció això de "asignatura pendiente" i he gosat entrar al teu bloc. M'agrada molt l'aspecte que li has donat i les coses que has penjat. Molt intimista. No sé si molesto colant-me. Ja m'ho diràs. Però es que no sé si per CASUAlitat o per CAUSAlitat han coincidit el budisme del Gere i el títol que he vist al teu perfil quan m'anava a ficar al seriós de l'escola. Jo he sommiat moltes vegades que em deixo una ASSIGNATURA PENDENT per no anar a classe o no presentar-me a un examen i no puc acabar la carrera i el budisme... no sé.
    Felicitats pel blog.

    ResponderEliminar
  2. Anna, no he vist el comentàri teu fins ara doncs "me enrollo" en el diver i en aquest meu no entro cada dia. No em molesta que l'hagis descobert, si no volgués ensenyar-lo, el posaria no més per convidats. Et diré més estic contenta de que la primera persona que l'ha vist siguis tu. No més ho sabia la Virgi.
    Com tu dius, si que és molt intimista hi ha coses que d'una altra manera no les diria: el Frans, el poble, la pintura, les amigues de quan era petita.
    Ja t'aniré explicant, si et sembla bé, les meves assignatures pendents que son bastants. Sóc una mica rareta de pensament.

    Això dels blogs uneix a la gent, el curs passat, jo no hauria dit que arribaria a entendre'm tan bé amb tu, penso que coincidim el bastants coses.
    Molt agreïda per les teves paraules.

    ResponderEliminar
  3. Per què totes pensem que som raretes i que no ens ha d'entendre ningú? Potser som més "normals" del que creiem i tenim moltes coses en comú encara per descobrir.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  4. Pot ser no ens decidim a explicar alló que ens passa o pensem, ens fiquem al nostre mon.
    Pot ser si que som més normals del que creiem.

    ResponderEliminar
  5. La peinture est un monde que nous ne finirons jamais d'explorer. J'aimais peindre, maintenant je pratique le land art, mais j'aime toujours autant regarder la peinture des autres. Ici, c'est un vrai plaisir.
    Merci.

    Roger

    ResponderEliminar
  6. Roger, segur que les teves pintures son una meravella igual que l'art que fas. Art-Terra, Terra- Art un bon binomi.

    Jo sóc molt primerenca però disfruto.

    Gràcies pels teus comentaris.

    ResponderEliminar

Gràcies per comentar.